Friday 8 June 2007

Scoala de vara/Fundatia Konrad Adenauer

In perioada 29 iulie 4 august 2007 va avea loc la Brasov Scoala de Vara - "Cultura dialogului reflectatã în politica internã si externã".

Membrii TCD Cluj care doresc sa participe trebuie sa trimita dosarul complet pana pe data de 29 iunie 2007 la adresa de e-mail: tcdcluj@gmail.com.

Dosarul pentru aplicatie trebuie sa contina:
1. Formularul de aplicatie - se obtine prin email la radu.buica@gmail.com sau tcdcluj@gmail.com
2. CV actualizat - se obtine prin email la aceleasi adrese
3. Scrisoare de recomandare din partea presedintelui organizatiei de tineret apartidului - contactati radu.buica@gmail.com
4. Un eseu pe tema "Cultura dialogului reflectata in politica interna siexterna", de minimum 1 pagina si maximum 3 pagini.

Dosarele care sosesc dupa aceasta data sau nu sunt complete nu vor fi luate in considerare! !!De mentionat este faptul ca este pentru prima data cand TCD-PNTCD are un numar marede aplicanti. Si pentru prima data cand aplicatiile sunt transmise tuturor mebrilorTCD-PNTCD care doresc sa aplice. Pana acum selectia se facea intre membrii Biroului National de Conducere ai TCD-PNTCD.

In conditiile in care politica moderna nu mai este demult un loc pentru amatori, consideram ca urmarea unor cursuri de perfectionare/specializare sunt un imperativ pentru toti tineri cu ambitii in acest domeniu.

Radu Buica - pres. TCD Cluj

No comments: