Thursday 5 July 2007

Sarbatoarea Campeneasca Avram Iancu - Marisel, 8 Iulie
Actiune TCD-PNTCD Cluj

TCD Cluj, in colaborare si cu sprijinul PNTCD Cluj, organizeaza in data de 8 Iulie, cu ocazia Sarbatorii Avram Iancu de pe platoul Marisel-Fantanele, o actiune de reprezentare a organizatiei in cadrul acestei manifestari.

Vom organiza un punct mobil de prezentare-informare al organizatiei, de unde se vor distribui pliante informative cuprinzand aspecte cu privire la potentialul turistic al zonei respective precum si informatii cu caracter istoric referitoare la personalitatea "Craisorului". Aceste pliante vor purta in mod vizibil mentiunea "editate cu sprijinul PNTCD Cluj".

Organizatia PNTCD Cluj va depune o coroana de flori in memoria eroilor neamului, cu ocazia ceremoniei ce se va desfasura la aceasta manifestare.

Vom distribui gratuit dulciuri, apa si sucuri celor ce se vor arata interesati de informatiile prezentate la punctul nostru mobil si vom organiza scurte competitii sportive.

Aceasta manifestare se bucura de o larga participare in randul oamenilor din zona de munte a judetelor Cluj, Alba si Bihor, fiind o sarbatoare traditionala in aceasta zona.

Organizatiile TCD si PNTCD Cluj lanseaza pe aceasta cale o invitatie tuturor celor ce indragesc muntele si spiritul muntenesc!

Va asteptam!

2 comments:

Sebastian said...

Participand la minunata sarbatoare, am primit un A4 pliat in 3 pe care am constatat cu surprindere ca se afla o fotografie care imi apartine pentru care nu imi aduc aminte sa fi fost contactat pentru a-mi da acordul sa fie folosita de catre dumneavoastra. Acelasi lucru e valabil si pentru textul copiat mot-a-mot de pe www.marisel.ro, fara sa fi mentionat macar sursa. Daca ati fi avut inspiratia sa ne contactati, puteam sa va ajutam cu mult mai mult decat o poza la o rezolutie slaba... Poate pe viitor. :-)

TCD Cluj said...

Ne pare rau pentru incident, insa speram ca ati sesizat ca intreg pliantul a avut un caracter strict informativ, fiind realizat pe baza informatiilor culese din surse publice de informare, printre care si site-ul mentionat de dvs.

Nu s-a urmarit popularizarea unor persoane sau partide si nici realizarea vreunui interes comercial.

Pe viitor, daca vor mai fi manifestari similare in zona respectiva, indiferent de organizatorul acestora, vom fi mai mult decat bucurosi sa dam o mana de ajutor.

Va multumim pentru intelegere!